tisdag 23 februari 2010

Katterna har svaret

Vad gör man en sån här dag när snön ligger i drivor och det kommer ännu mer snö? (Så här ser det ut i vår trädgård och rastgård just nu).
Katterna här hemma har svaret; man sover!


Mindie på hyllan i badrummet. Gori på klösträdet. Electra på fönsterhyllan i köket, mysigt att ligga precis över det varma elementet. Lycka på det blå klösträdet.
Simzon på skötbordet.
Sover man inte så "slappar" man åtminstone lite =)
Eller hur Smurfan?

Den enda aktivitet som möjligtvis kan locka lite är att spana på fåglarna men då kan man slumra lite emellanåt om man bara är rätt placerad, som Jane och Grace.

Tycker ni Grace ser konstig ut så beror det på att hon fick ny frisyr häromdagen. Hon älskar att vara i rastgården och kommer in blöt av snö, blöt perserpäls bildar tovor och på en silverpäls blir det ännu värre. Grace tycker nya frisyren är superskön, det märker man.
Elvis undrade om det var en ny katt som flyttat in, hon såg ju så annorlunda ut. Grace blev ju i princip vit på kroppen eftersom hon är svartsmoke, vilket innebär att hon är silvervit i botten på pälsen och svart i övrigt.

Elvis ligger i soffan och tittar ut genom fönstret, han funderar nog också på om det blir vår snart...
men efter en stund konstaterar han precis som matte att det nog kommer att dröja länge än...
Lika bra att sova.

Fast det finns faktiskt dom som gillar snön...Som Criollo, han är en tuff grabb som inte backar för att tassarna blir kalla och blöta.
Tilda för dagen iklädd byxor med "retro-look", kan det bli mer 70-tal? Både mamma och Tilda gör tummen upp för dessa härliga byxor från Lindex. Tack moster Catarina!

1 kommentar:

Anonym sa...

Dressen ser verkligen mysig ut på Tilda :) fin hon är! O alla katterna som sover, de vet hur bra man kan ha det inne i värmen ;) hihi. Kram Ellen