måndag 22 februari 2010

BabyBjörn

Nu är vi ägare till en Babybjörn bärsele Active - vi hittade precis en sån vi tänkt köpa på Blocket igår. Så idag kan jag skriva med båda händerna på tangentbordet igen =) för Tilda sussar i bärselen med huvudet på mitt bröst.

Hon verkar väldigt nöjd, bärselen är lite lättare och framför allt snabbare att få på sig än en bärsjal. Men jag kommer att testa bärsjalen lite till, Johan är inte så sugen på att "vira in sig" i den, så han kommer att använda bärselen. Den här modellen av BabyBjörn har ett svankstöd vilket gör den skönare för den som bär att använda och ger mer avlastning för ryggen.

I morse hade vi 22 minusgrader här i Smedby! Fy sjutton är det ingen ände på den här vintern? Och mer snö kommer det...Våren känns väldigt avlägsen just nu =( Än så länge får man hålla till godo och njuta av vårblommorna i trädgårdstidningarna.
Elvis skippade morgonpromenaden med husse i morse vid 05.30, det blev en snabb tur ut i trädgården istället, där han gjorde det han behövde för att sen rusa in i värmen igen. Att soffa på soffan en sån här dag är helt klart bättre än att vara ute tycker Elvis.
Katterna turas om att sitta i vardagsrumsfönstret och titta på småfåglarna som tar för sig av fågelmaten, alla vilda djur har det tufft nu med mycket snö och kyla. Vi kan åtminstone hålla oss inne i värmen...

Inga kommentarer: