tisdag 3 februari 2009

17 dagar

Idag är småkillarna 17 dagar och jag har taigt nya kort på dom. De växer så det knakar, de flesta väger en bra bit över 350g. Bugatti väger 345g men eftersom han var mindre vid födslen så är det inget konstigt med det. Bugatti gapar i högan sky så fort man ska väga honom eller bara lyfter upp honom - den grabben hörs lång väg. Enligt Johan så hade kullens morfar samma höga röst - därav namnet EC S*Soulshaker's Song of Hope. En otroligt vacker européhane som ledsamt nog är i katthimlen.

Så fort man kommer in i rummet där Nellie har sin bodåda så börjar kattungarna att pipa och klättra på kanten. De utvecklas så snabbt och gillar att få knalla runt på täcket en stund, än så länge på något darriga ben =) De är så goa att man bara smälter.


Bugatti


Ferrari

Maserati


Aston Martin


Förhoppningsvis blir det även perserkattungar här hemma under våren, vi letar efter hanar till först och främst Diba och Baby men även Electra. Alla tre har löpt så mycket nu att det inte är nyttigt för dem att gå oparade längre. Och äntligen tror jag att jag har hittat några hanar som kan passa ihop med våra tjejer. Så ni som väntar på S*Simzonite's perserbebbar - håll ögonen öppna för så fort det är bestämt så hamnar det under planer på hemsidan.

Inga kommentarer: