torsdag 15 januari 2009

Intet är som väntans tider

Här hemma väntar vi spänt på de kommande europékattungarna. Nellie laddar inför kommande förlossning genom att äta, sova, äta, sova och hålla koll på matte. Hur många kattungar tror ni finns i den här magen? Kom igen nu, gissa! Jag gissar själv på 4 stycken...


Gori håller Nellie sällskap, hon känner säkert vad som är på gång och stöttar Nellie som är förstföderska. Gori själv har ju haft två kullar, hade hon varit männsika hade hon kallats för "doula" (ordet doula är grekiska och betyder "en erfaren kvinna som hjälper andra kvinnor")
En doula ger den blivande mamman stöd under förlossningen.

Gori har själv haft jobbiga förlossningar, varav den sista slutade i kejsarsnitt och kastrering, vi hoppas att Nellie ska föda utan komplikationer.


På tal om något helt annat, har ni någonsin sett en sån här konstig varelse förut?

Det är Criollo som slappar högst upp på klösträdet med magen full av kokt lax =)
Sett uppifrån såg det ut så här..

Vi har fler stollar är hemma - Nelson inspekterar innehållet i vårt kylskåp. Undrar vad han är sugen på? Kanske risgrynsgröt, nja det är nog nötfärsen som finns på översta hyllan som lockar mest.

2 kommentarer:

Anneli sa...

Vilka härliga kattbilder.. så goa..
Dom ser så festliga ut när dom ligger på ryggen,, så ligger vår Stickan också det ser så gott ut..

Önskar dig en skön helg!
Kram Anneli

Anonym sa...

De får vara hur många de vill bara de är blåtabby! Jag vill att allas ungar ska bli blåtabby så jag har mycket att välja bland :)