onsdag 31 december 2008

Gott Nytt År!

Nyårsafton firar jag och Johan hemma tillsammans med katterna och Elvis. Det känns tryggare att vara hemma hos katterna när det skjuts raketer hej vilt runt om kring. Elvis bryr sig inte om att det smäller och tjuter, tack och lov för det, vi lider med alla skotträdda djur och människor.
Vi har precis avnjutit en härlig nyårsmiddag som Johan lagat till, smördegsinbakad fläskfilé med fetaost, skinka och soltorkade tomater, serverat med klyftpotatis och sallad. Vi passade på att öppna flaskan med rött vin som vi fick vid jul, ett av syrrans favoritviner och vi håller med om att det är riktigt gott. För er som vill smaka det: Bengt Frithiofsson Primitivo 2006 art.nr 2341-01.
Ska det vara festmat så ska det, för hela familjen =)Elvis fick fläskfilé, fetaost och majs i sitt torrfoder ikväll, även katterna har festat lite extra med Sheba, det går åt ett antal burkar för att det ska räcka till hela gänget.

Vi hoppas att 2009 blir ett härligt år på alla sätt och vis. Några nyårslöften vet jag inte om vi bryr oss om ;o) Men nyårsönskningar har vi några: att våra nära och kära, både två- och fyrbenta, ska få vara friska och pigga. Och att Lotta ska få ett jobb =)

Gott Nytt År önskar vi alla er!
/Lotta & Johan

3 kommentarer:

Anneli sa...

Jag önskar er ett GOTT NYTT ÅR!!!
MÅ gott allesammans!!!Gott slut och gott nytt!!!

KRAM Anneli & Peter

Anonym sa...

Gott Nytt år 2009.
Jag hoppas att det blir ett bra år för er alla.

Vad roligt att vinet passade er.
Kram från Christina

Anonym sa...

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLIHOPA !!! kram Ellen