onsdag 6 februari 2008

Vattenodjur =)

Jodå de finns faktiskt här i Kalmar! Jag berättade ju i ett tidigare inlägg om Baby som älskar att leka med vatten - idag har jag bildbevis. Hon fick sällskap av sin halvsyster Electra i diskhon under den rinnande vattenkranen. De var sysslesatta där ett bra tag så jag kunde inte motstå att fotografera de två "tokfiorna". Electra stod mest på kanten men Baby stod nere i diskhon och hade huvudet rakt under vattenstrålen.

Även den yngsta damen i huset - Grace- är fascinerad av vatten, men hon passar åtminstone på att dricka i kranen samtidigt.


Annars har vi under dagen haft väldigt roligt och efterlängtat besök här hemma! Nämligen Yvonne och Inger, tyvärr glömde jag ta lite bilder då men det var de båda lika glada över - de var inte så sugna på att vara med på bild. Katterna var också nöjda med besöket - det var ju två stora kattälskare som var här, så de fick massor av uppmärksamhet!
Som alltid går tiden alltid för fort när man har trevligt, jag hoppas att de snart kommer hit igen.
Tack snälla Yvonne för de goda kanelbullarna och den ljuvliga sockerkakan =) och tack till er båda för den vackra rosa-vita amaryllisen.

1 kommentar:

Yvonne sa...

Hej snälla Lotta! Tack så mycket för idag och för den goda maten och för lilla Börtram som sparkade mig i handen! Du är mer än värd både bullar, kakor och blommor.
För jag älskar er, kram Yvonne.