söndag 17 februari 2008

Blåsväder

Jaha, då var man inne på sista dagen i graviditetsvecka 37. Magen har faktiskt sjunkt ner en hel del vilket resulterar i att jag kan äta lite mer åt gången nu än vad jag har kunnat på ett bra tag. Det har liksom inte funnits några plats ;o) men nu har det som sagt ändrat sig och tur är det för jag är sååå hungrig. Äta och sova är högprioritet nu - det bestämmer kroppen alldeles själv, man har liksom inte så mycket att säga till om.

Under dagen har jag hållt mig inomhus, det har varit riktigt blåsväder här och det finns nog inget som jag tycker lika illa om vad det gäller väderlek som just blåst. (Och så har man flyttat till Kalmar, där det blåset en hel del av årets dagar) Konstigt nog så var det flera av katterna som ville vara ute i rastgården trots vädret, löven som virvlade omkring i turbofart bidrog naturligtvis. Men ibland tog vinden i lite väl häftigt - eller vad kan man annars tolka Montes uttryck som? Men ute skulle han vara =)


2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej min vän! Åh vad du har en fin mage, jag träffade systera din idag och hon sa att du/ni skulle ha bebis! Grattis Grattis till er båda och hoppas allt är bra med dig! Vore kul att träffas och bara prata lite framöver. Kram kram från Marina i Backa

Lotta Franzén sa...

Va roligt att höra från dig Marina! Gå in på vår hemsida, http://hem.passagen.se/simzonites så kan du maila mig så att jag får din mailadress =)
Kram Lotta