söndag 3 maj 2009

Nu har de lämnat "boet"

Idag kom Bugattis nya familj och hämtade honom så nu är alla europékillarna "utflugna".

Först flyttade Ferrari, han bor nu hos Kerstin och Tomas i Norrköping, tillsammans med pappa Silver och den andra kattkompisen Misse. Far och son fann varandra på en gång, dom äter ihop, dom tvättar varandra, sover ihop och busar tillsammans.
Samma dag flyttade Aston Martin till sitt nya hem i Oskarshamn hos Sandra med familj, hoppas vi får lite bilder från dom också så småningom =)

Valborgsmässoafton tog vi en liten "semestertripp" till Göteborg för att lämna Maserati hos min systerdotter Sabina, ny matte och nytt namn - numera lyssnar han till Frans Konrad =)
Han var "hemma" på en gång, helt oberörd över att lämnat mamma Nellie, syskon och kattkompisar. Nyfiket undersökte han sitt nya fina klösträd och busade för fullt med leksakerna.

Vi övernattade hos Sabina och hennes rumskompis Johanna. Valborgsmässoafton firades med tacos och lite vin/öl. På morgonen fick vi sätta oss vid dukat bord med en härlig frukost serverad, vilken lyx!
Så här avslappnad var Frans Konrad i mattes famn när vi skulle åka hem =)

Och idag har alltså sista killen i sportbilskullen lämnat boet, ja eller närmare bestämt lämnat Smedby för storstaden Stockholm för att bo hos Anna med familj.

Så nu ikväll är det faktiskt riktigt tomt här hemma, inga som busar och håller igång, snyft - lite sorgligt är det att skiljas från dem även om vi vet att de får massor av kärlek i sina nya hem.
Vi önskar dem lycka till och att deras familjer får många härliga år tillsammans med sina nya livskamrater!

Kan också tillägga att Nellie, har börjat löpa idag, hon tycker tydligen att det är dags för nya bebbar nu när de andra flyttat. Men hon får allt vänta lite även om vi har de som står i kö för europékattungar i nästa kull.

3 kommentarer:

Henrietta sa...

Ja det är lite sorgligt när de små flyttar! Men så roligt att ni har kö!!
Kram Henrietta

vardagen på landet sa...

Förstår att det blir tomt och tyst.Men visst känns det skönt när man känner att de fått bra hem att flytta till.
Nu får ni ladda om så det kommer lite perser bebbar också snart.

Ha det gott. Sylvia

Aurora sa...

Åh vilken härlig läsning, jag är övertygad om att de alla kommer trivas utmärkt i sina nya familjer!