torsdag 3 juni 2010

Solhatt ska man ha =)

På Pingstafton firade vi Christinas födelsedag i Linneryd, dagen bjöd på sol och värme. Tilda hade sin söta röd-vitrutiga klänning och solhatt så klart. Sov middag gjorde hon iförd endast blöja eftersom det var så varmt.


Här sitter Tilda i famnen på födelsedagsbarnet =)

...och i famnen på kusin Ellen.
Det är så roligt att ligga på magen på babygymstäcket "titta så glad jag är" säger Tilda. Att rulla från rygg till mage är det roligaste Tilda vet just nu, efter det kommer nästa gymnastiska övning, att hålla i fötterna. Än har hon inte sugit på stortåna men det är inte långt ifrån =)
På morsdag blev jag uppvaktad på sängen på morgonen med presenter och myspys. En av presenterna, en snygg adressbok, hade Tilda köpt på NK i Stockholm (ja pappa hade nog hjälpt till lite) Tack min lilla gullunge =) Jag är världens lyckligaste mamma med den finaste dottern man kan tänka sig och en liten ängelpojke i himlen som vakar över oss. Älskade Vilhelm saknar dig så!
På eftermiddagen var Tilda och jag i Vida och firade min mamma. Där bjöds det på god middag och tårta.
I går, onsdag var vi på Babycafé för första gången. Tilda tyckte nog det var både spännande och lite överväldigande med alla andra bebisar. Tyvärr hade Tildas vimsiga mamma tagit fel på tiden så vi kom lite sent och missade precis sångstunden. Men det får vi ta igen en annan gång, nu har vi i alla fall provat på.
Ut och njut av solen nu, vilket härligt sommarväder vi har =)

1 kommentar:

Anonym sa...

Gulliga Tilda är alltid bra på korten och alltid lika söt!!
Kramar från Stina