fredag 1 januari 2010

Hjälp oss hjälpa Katthemmet Kompis!


I kväll nåddes vi av den fruktansvärda nyheten att Katthemmet Kompis utanför Nybro brunnit ner. Marita och Sonny som driver katthemmet är goda vänner till oss och vi brukar hjälpa till med det vi kan. Vår lilla Misis är från katthemmet, hon flyttade in hos oss i höstas.
Här kan ni läsa mer om branden, tyvärr har tidningar som alltid en tendens att "överdriva" såsom till exempel antalet katter som brunnit inne. Många av katterna kunde räddas och det mest akuta problemet just nu är att förrådet med kattmat, sand osv gått om intet i lågorna. Därför behöver katthemmet all hjälp de kan få, inget bidrag är för litet! Här är Katthemmet Kompis Plusgirokonto 35 74 82-9
Ni som bor i närheten och har saker hemma som ni vill skänka till katthemmet, såsom foder, sand, kattlådor, transportboxar, matskålar, klösträd och kattbäddar osv kan kontakta oss så kan vi hjälpa till att förmedla detta.
Vi har själva varit där ikväll med mat, sand och toalådor.
Nu tänker vi främst på de katter som blivit skrämda under branden och räddningsarbetet och sprungit iväg, hoppas att de söker sig tillbaka så att de kan fångas in.

2 kommentarer:

Henrietta sa...

Ja fy vad det är hemskt! Jag tänker på Marita och Sonny!

Kram
Henrietta

Anonym sa...

Jag såg att dom behövde hjälp med plocka iordning,det gör jag gärna,ska maila till Jenny Lycka nu till Lotta,tänker på dig.Lena