söndag 23 augusti 2009

Söndagsfika

Idag har på förmiddagen tyckte vi det var dags att besöka det nya lantcafé som öppnat bara en liten bit från Smedby, nämligen Kläckeberga Lantcafé. Och det är precis som ett lantcafé ska vara, mysigt, ombonat, med hembakade kakor och mysig personal så vi blev absolut inte besvikna. Vi rekommenderar varmt ett besök där så att ni också får njuta av deras underbara äppelpaj eller något av allt det andra som finns att välja på.

I veckan som gått har vi varit på fler ställen och fikat =) nämligen hos Solsken och hennes familj. Ni som följer bloggen kanske kommer ihåg att hon behövde ett nytt hem tidigt i våras och det fick hon hos en underbar familj. Hon har det så bra där och det är roligt att få se hur bra hon trivs. Med en kattkompis och en go lillhusse så kan det ju inte bli bättre, eller hur?

I fredags var Elvis såååå lycklig, han fick träffa tjejkompisarna Thelma och Rajja och springa ihop med dem, det var länge sen sist så jag tror det var extra uppskattat. Sen blev det en stunds bus i trädgården hemma hos dom, här klurar Elvis på om Rajja vill dela med sig av tuggbenet eller inte..Rajja ska på utställning nästa helg så jag fick möjligheten att prova på hur man fixar en saluki inför detta. Visst är hon vacker?
Och så till sist så måste jag ju visa vår enorma morotsskörd ;o)

1 kommentar:

Henrietta sa...

Det var inte många men de var roliga :o))