tisdag 28 oktober 2008

Lilla Foxen

Jag fick ett så fint mail idag som gjorde mig sååååå glad! En del kanske kommer ihåg perserkattungen Slowfox, "Foxen". Här har ni en bild på gullungen =)Han var ensam i sin kull och växte upp tillsammans med vår förra europékull, den med danstema 2007, Samba, Cha Cha Cha, Jive, Ouickstep och Paso Doble.
Vi hade faktiskt lite svårt för att släppa det här charmtrollet men han flyttade till ett nytt hem.
Men det uppstod problem och Foxen behövde ett nytt hem tidigt i somras.
Detta hände bara en liten tid efter att en familj som tidigare köpt katt av mig miste den väldigt hastigt och mycket tragiskt. Jag chansade och frågade den här familjen om de skulle kunna tänka sig att ta sig an Foxen. De svarade till min glädje ja, mitt i sorgen efter Jack, som de så nyligen mist.
Foxen anlände till sin nya familj i juni, fick två nya kattkompisar och ett nytt tilltalsnamn "Chilli".



Så åter till mailet jag fick idag, som var fyllt med varma ord om Chilli och hur underbar han är och hur mycket de älskar honom. Åh vad det värmer hjärtat att få höra detta! Och det är så skönt att veta att han mår bra, har ägare som älskar honom och ger honom allt han behöver. Och som lovar att han har ett hem hos dem så länge han lever.
Och så några nya bilder på den snygga grabben =)

Älskade lille "Foxen", förlåt Chilli, vi är så glad att du äntligen har "hittat hem". Tack snälla Åsa och Peter med familj för att ni tar så bra hand om honom.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så fin han är! kram ellen

Henrietta sa...

Söt liten kille :o))

Du är utmanad i min blogg

Anonym sa...

Va roligt och underbart för denna fina söta katt,det är han värd tusen gånger om Lena