måndag 8 november 2010

Lekkompisar

Katterna är så lyckliga här hemma, Tilda har nämligen lärt sig att hålla i vippan och leka med dom. Hon tycker så klart också det är jättekul när katterna flockas runt henne och hoppar och skuttar för att fånga vippan.

Lördagen den 23 oktober hade Calmare Kattklubb sitt klubbmästerskap. Vi deltog med fyra katter. Electra blev Bästa kastrat, långhår. Criollo blev Bästa Vuxen korthår. När vi kom fram med honom till domaren sa hon "Tack, äntligen - en europé som ser ut som en europé ska" och dessutom den snyggaste europé hon någonsin sett. Gissa om vi blev stolta?

Criollo säger "Hej till publiken"
Hulda som var med på sin första utställning på väldigt länge trivdes helhjärtat och charmade många besökare där hon låg på rygg i buren, spinnande och mjölktrampande =) Yvonne blev så glad när vi berättade detta för henne. Det känns som om Hulda alltid har bott hos oss, trots att hon fick flytta hit så sent som i våras. Hon har ju alltid varit "min katt" även hos Yvonne.

Hulda på domarbordet


Bäst av alla lyckades det lilla "kärleksbarnet" Moses på utställningen, han blev Bästa Huskatt. Grattis kära syster som han bor hos =) Förutom sin titel fick han också prisrosett och pokal plus en massa andra fina vinster med sig hem.

Moses med sin prisrosett och pokalen.


Och idag, den 8 november fyller han dessutom 1 år. Nospussar från oss alla till Moses.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Moses tackar för uppvaktningen och pussar tillbaka till alla i Smedby.

Anonym sa...

Vad duktig du är Tilda!
Kram Stina