tisdag 6 april 2010

Påskfirande

Nu har vi firat påsk, till och med Elvis fick ett påskägg =) Han fick leta upp det i trädgården och sen öppna det. Han fick jobba ett bra tag med ägget som innhöll smaskigt hundgodis. På Långfredagen fick vi besök av Tildas kusin Sabina, det blev mycket bebismys!

Sabina har varit i Sydafrika och hade köpt de här söta fingerdockorna till Tilda, nu får vi öva på att spela dockteater. Elvis blev lycklig då han hittade Sabina på en madrass på påskaftons morgon =) Både han och Tilda passade på att ligga och morna sig hos henne en stund. Efter frukosten fick Tilda bada, nu har hon börjat att plaska i vattnet och tycker det är jättesmysigt att bada. Sabina fick prova på att torka henne efter badet och ge lite massage med babyolja.
Sen åkte vi på födelsedagskalas i Vida. Pappa fyller år idag, den 6 april och mamma fyllde den 10 mars så på påskafton hade de gemensamt födelsedagskalas. De bjöd på god påskmat och tårta, smaskens. Vi hade beställt varsin förstoring på Tilda till dom, pappa fick ett foto där Tilda ler, vilket han tycker är så roligt att se, nu kan han titta på henne varje dag =) På den andra bilden är Tilda lite mer allvarlig men ack så söt. Tror nog att de blev väldigt glada för sina presenter. Tilda hade också köpt en tuff rutig keps till morfar ;o)
Det var inte bara "födelsedagsbarnen" som fick presenter, Tilda fick ett påskägg med fina saker samt kläder, hon blir bortskämd vår lilla dotter ;o)På kalaset träffade Tilda fler av sina kusiner, Ellen.... ...och Markus med flickvännen Emma, var några av de som fastnade på bild =)

På annandag påsk fick vi besök av Frida, Emad och lilla Alma. Vi åt tacos och hade det väldigt trevligt. Alma kelade med katterna, Jane var en av dem som gillade uppmärksamheten.

1 kommentar:

sabina sa...

Stolt kusin...:)Tänker på Tildis hela tiden...