måndag 22 mars 2010

Solsken!

Måndagmorgon och Tilda strålar i kapp med solen idag =) Jag lyckades fånga hennes leende på bild med mobiltelefonen, inte bästa bildkvalitén men en underbar bild i alla fall. Det verkar som om våren äntligen har kommit. Snödropparna tittar fram, krokusarna blommar utmed husväggen och den kvarvarande snön smälter! Till och med fåglarna kvittrar av glädje och i lördags såg vi den första fjärilen, det var en nässelfjäril som satt på plattorna nedanför trappan här hemma.

Idag är Elvis på bild i Barometern, läs artikeln här. Jag kontaktade dem angående all hundskit som ligger utmed gatorna här i Smedby, värst är det utmed cykelvägen förbi vårt bostadsområde, ner mot dagis och skolan. Det är hundbajs typ varannan meter och jag lovar det är ingen liten chihuahua som är orsaken till det ;o)
Jag kan inte förstå varför det ska vara så svårt att plocka upp efter sin hund? Till och med utanför grinden till dagis och i utkanten på skolgården lämnas det kvar.

2 kommentarer:

vardagen på landet sa...

Hejsan!
Hon är så underbart söt eran lilla Tilda vilket leende.Visst är det härligt när man upptäcker all dessa vårtecken.
Ja det är inte roligt att folk inte plockar upp efter sina hundar och dessutom blir de förvånade att folk blir arga.Trist.
Hoppas ni får en bra vecka i Smedby
Kram Sylvia

Anonym sa...

Hihi vilket härligt skratt Tilda bjöd på :) Usch o fy för bajset...fin bild på Elvis ;) kram Ellen