söndag 22 mars 2009

Huset är invaderat

De senaste veckorna har det varit lite dåligt med bloggandet. Vad har hänt under den tiden? Jo ,jag har bland annat varit i Göteborg på Kort och Stämpelmässan. Det blev en hel del inköp men inte så mycket som jag förväntat mig =) Det var så mycket att välja mellan så man nästan blev yr i huvudet, men sååå roligt vi hade.

Kattungarna har bara bus i huvudet ;o) det är full fart hela tiden. Nu har de "invaderat" hela huset och springer upp och ner i trappan utan problem. Elvis är nyfiken på dem och vill gärna busa med dem, han är så duktig och tar det försiktigt. Men inte alla kattungarna gillar honom, det är bara Maserati som är helt cool med att det finns en hund på nedervåningen i huset =)
Fast de andra tre blir tuffare och tuffare de också. Så här såg dock Ferrari ut när han fick syn på Elvis i köket för några veckor sedan.

Bäst att lossas som om de inte finns, tycks Elvis tänka, de verkar ganska hemska när de spottar och fräser.

De fyra killarna charmar alla de träffar, även sina framtida ägare, det är endast Bugatti som ej är tingad ännu. Men det dröjer nog inte länge till, för han är gudomligt söt, eller hur?

Så vart ska då de andra grabbarna flytta så småningom? Ferrari ska till Norrköping och bo tillsammans med sin pappa Silver och ännu en kattkompis.

Aston Martins nya familj bor i Oskarshamn. Och jag tror att de två barnen i familjen väntar otåligt på honom =)

Och Maserati har själv valt sin blivande matte, nämligen min systerdotter Sabina som varit gäst hos oss ett tag. De två fann varandra på en gång och är oskiljaktiga, hur ska det gå när hon åker hem till Göteborg innan han är stor nog att flytta dit?

Men de får förstås bli kvar ett tag till här hemma hos oss och mamma Nellie. Så de kommer att hinna med att hitta på massor av bus och upptäcka rastgården innan det blir dags att skiljas från dem.
Här är det en vit pälsmus som får känna på deras vassa klor...

1 kommentar:

Anonym sa...

Helt ortoligt ljuvliga bilder på ursöta små.Jättegrattis Sabine till en jättesöt liten kisse,hoppas att ni får mycket kul ihop och ett stort LYCKA TILL båda två.LENA Kissarna o Vovvarna