lördag 15 mars 2008

Trötthet

Det har varit lite tyst från oss här på bloggen. Jag har varit två omgångar på sjukhuset, först fick jag s k spinalhuvudvärk efter ryggbedövningen och sedan åkte jag på en kraftig infektion. Nu är jag hemkommen och mår lite bättre. Både Johan och jag är väldigt trötta, det tar så mycket kraft med allt som måste göras, rent praktiskt. Sedan är ju sorgen i sig själv väldigt utmattande. Men vi tar hand om varandra efter bästa förmåga.

Idag har vi haft dödsannonsen i tidningen. Det känns så otroligt overkligt att se den och veta att det handlar om vårt barn. Det här är något man inte ens i sin vildaste fantasi kan föreställa sig att man ska behöva uppleva.
Vi har fått svar på obduktionen och en del av proverna som är klara så här långt och man har inte hittat något som förklarar vad som hänt med Vilhelm. Alltså räknas det som plötslig spädbarnsdöd i livmodern. Så fruktansvärt meningslöst...
Idag har jag packat ner de babykläder vi skaffat, sängkläderna som jag sytt till spjälsängen, den fina filten som min syster Catarina virkat, den lilla koftan, mössan och tossorna som min mamma stickat - kartongen med detta får hamna i klädkammaren så länge. Kanske får vi användning för dessa saker någon dag...

3 kommentarer:

mallinpallin sa...

Jag såg er fina annons i tidningen.
Tänker på er.
Kram Malin

Zealous sa...

Onej, visste knappt att sådant kan hända. Tänker på er, vet inte vad jag ska säga...
Kramar,
Nina

Junia sa...

Tänker på er!

Det är total overklighetskänsla första tiden och det är totalt utmattande också! Ta hand om varandra och lyssna på varandra.

En stor tröstekram från en "änglamamma" till 2 föräldrar till en ängel som log och vände om...