måndag 19 juli 2010

Tilda 6 månader

Vi är dåliga på att skriva här på bloggen, ber er kära läsare om ursäkt för detta, hoppas att ni inte har ledsnat på att besöka oss ;o) Det har gått en hel månad sedan sist och vi har hunnit med en hel del under den tiden.
Idag "fyller" Tilda 6 månader! Grattis på ½-årsdagen vårt älskade barn!

Tilda är jätteduktig på att äta, favoriter i puréform är: morot/potatis, mango, banan/persika, kyckling/grönsaker. Hon gillar även havregröt och ......

... så majskrokar så klart =) Det gör Elvis också "tappa den på golvet, tappa den på golvet".
Katterna och Elvis är väldigt intressanta, extra kul är det att få sällskap på täcket på golvet, här är det Hulda som myser med Tilda.


Tilda kan sitta med lite stöd, dröjer nog inte så länge till innan hon sitter helt själv.



De senaste veckorna har bjudit på tropisk värme så det har blivit några besök vid havet också för att njuta av skugga och den härliga havsbrisen.


Tilda har fått en egen plaskpool och älskar att bada, hon är helt galen när hon kommer i vattnet.

Den största händelsen i juli var så klart Anders och Annas bröllop. (Anders är Lottas systerson, han och Anna är bosatta i Dubai så det blir sällan vi träffar dem).

De gifte sig i Linneryds kyrka den 3 juli. Det var en underbart vacker dag som vi fick ta del av.


Tilda hade dagen till ära en ljuvlig klänning som brudparet köpt till henne hemma i Dubai. Ellen, brudgummens lillasyster var tärna, hon strålade ikapp med solen utanför kyrkan =)Brudparet tillsammans med brudgummens stolta morföräldrar. Man blir allt lite trött av att vara på bröllop...Johan och jag på bröllopsfesten som hölls på Teleborgs slott.


Midsommarafton firade vi i Vida hos Lottas föräldrar.

Tilda i den fina blomsterkransen som hennes moster Catarina gjort till henne =)Tilda med mormor och morfar, visst ser de rätt stolta ut över sitt minsta barnbarn? Påskpussar har man väl hört talas om men Tilda införde en ny tradition - midsommarpussar. Puss på dig moster Stina!Puss på dig mamma!Och puss på dig moster Catarina!På midsommarafton fick Tilda för första gången träffa sin kusin Anders, hemma på besök från Dubai, tillsammans med sin Anna. Och så har vi hunnit med ett besök hos farfar och Heike i Väjö också =)